Roelof Koekoek en Team Van den Eynde zijn de winnaars!

0 1483
29 jul

Op zaterdag 20 juli 2019 werd alsnog het Federatief Kampioenschap Feeder en Feeder Teams gevist. Deze wedstrijd was op 8 juni j.l. afgelast vanwege het extreem slechte weer. Ondanks de vakantieperiode waren er toch nog 71 deelnemers die de strijd met elkaar aan gingen, gewapend met hengel voorzien van feeder korf.

Roelof Koekoek van De Ruisvoorn in Nieuw Balinge is Federatief Kampioen Feeder geworden met een mooi resultaat van 14420 gram. Tweede, met 13180 gram, is Kevin Bolhuis geworden van HSV Noordhorn uit dezelfde plaats. Ahmet Göksen van HSV Valthermond visten 12500 gram bij elkaar en eindigde als derde. Vierde werd Anne Bruins van Gauw Tevreden uit Winneweer. Hij viste 8050 gram bij elkaar. Bert Brink eindigde als vijfde met 7040 gram en viste voor De Brasem uit Musselkanaal. 

Bij de Feeder Teams werd het spannend. Maar liefst 3 deelnemers van Team Van den Eynde Lasebo behaalden één wedstrijdpunt. Uiteindelijk eindigen zij ook als het winnende team met 14 wedstrijdpunten. Met 4 punten meer, namelijk 18 punten, werd Evezet Maver Hengelsport Sappemeer tweede. Het Yvonne Bruins Team zat hen op de hielen met 19 wedstrijdpunten en eindigde daarmee als derde.

De volledige uitslag vindt u hier:

Uitslag Federatief Kampioenschap Feeder 20 juli 2019

Uitslag Federatief Kampioenschap Feeder Teams 20 juli 2019.

Uitslag Federatief Kampioenschap Feeder en Feeder Teams pool. 


 Team Van den Eynde Lasebo is Federatief Kampioen Feeder Teams geworden De Tweede plaats wordt ingenomen door Evezet Maver Hengelsport Sappemeer.


4 van de 5 deelnemers van het team Yvonne Bruins. 


Gerelateerde berichten
Facebook reacties

Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.

Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.