Uitslag van de Tweede 55+ wedstrijd 30 september 2015

0 2721
01 okt

Woensdag 30 september, 45 vissers waren neergestreken langs de Verlengde Hoogeveense Vaart op het traject van Nieuw-Amsterdam tot Holsloot.

Het weer was prachtig, maar de grote vissen lieten zich niet zien. Vooral kleine baarsjes, voorntjes en een enkel posje belandden in de weegnetten aan het einde van de tweede 55+ wedstrijd om de Klaas Harm Landbokaal. Bijna iedereen ving vis, maar op twee vissers na had iedereen minder dan een kilo in het leefnet.

Nadat de toeter had geklonken en alle vangsten waren gewogen, konden de weegploegen aan de slag.

De winnaar van de tweede 55 + wedstrijd is geworden de heer D. Kruise van de Blankvoorn uit Blijham. Hij ving 1130 gram. De heer J. Enting van De Schaopwas uit Eext eindigde als tweede met 1020 gram. Derde met 940 gram werd de heer J. Jonkers van De Voorn uit Schoonoord.

Na het uitdelen van de prijzen kon de eindstand worden opgemaakt. De winnaar van de Klaas Harm Landbokaal over de twee 55+ wedstrijden is geworden de heer D. Kruise van De Blankvoorn uit Blijham. Hij had uiteindelijk 2 wedstrijdpunten en 2690 gram. Op de voet gevolgd door dhr. R. Vredeveld van HSV Beilen e.o. met 3 wedstrijdpunten en 4630 gram en dhr. J. Jonkers van De Voorn uit Schoonoord op de derde plaats met 4 wedstrijdpunten en 1410 gram.

Kijk hier voor de uitslag van de tweede 55+ wedstrijd van 30 september 2015

en klik hier voor de einduitslag van de mensen die beide 55+ wedstrijden hebben gevist.

Dit was de laatste federatieve wedstrijd van het jaar. De federatie wil alle controleurs bedanken en de vrijwilligers die hebben meegeholpen met het uitzetten van parcoursen en wegen van de vangsten. Zonder hen geen federatieve wedstrijden!


Gerelateerde berichten
Facebook reacties

Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.

Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.